Optimer værdikæden i jeres virksomhed med en proceskonsulent

Drømmer I om at undgå spild og styre udenom dyre fejl – så overlad trygt opgaven til jeres proceskonsulent, der sidder klar til at hjælpe med at forøge værdien i jeres virksomhed.


Ingen virksomheder er ens, men jeg vil til enhver tid påstå, at alle virksomheder kan optimere på deres interne arbejdsgange. Som proceskonsulent med mere end 20 års erfaring sidder jeg inde med de rette værktøjer og systemer, der kan sætte endnu mere gang i jeres virksomhed og få jeres skjulte reserver frem i lyset.

Gevinsten ved at gøre brug af mine metoder og ekspertise vil kaste af sig både økonomisk og menneskeligt, da min indsats ikke alene får bundlinjen til at vokse, men også giver gladere medarbejdere på arbejdspladsen.

Ring til mig helt uforpligtende på +45 20 13 70 90 og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed!

Hvad gør en proceskonsulent?

Jeg kommer ud i jeres virksomhed og laver en række analyser og observationer. Undervejs i processen trækker jeg bl.a. på LEAN-værktøjer og metoder inden for Supply Change Management, og gør mig også umage med at tale med de medarbejdere, der har fingrene nede i opgaverne – det er jo dem, der kender systemernes styrker og svagheder.
Derefter skaber jeg en løsning til jer – den implementeres, hvorefter jeg analyserer og forfiner processerne, indtil vi står klar med en stærk intern værdikæde til jeres virksomhed.

Hvad får jeres virksomhed ud af det?

Det lyder måske flot, men faktum er, at alle, der er i et samarbejde, kan drage fordel af at få gået deres vare- og informationsstrømme efter i sømmene– lige fra kontorpersonalet til produktionsbåndet, lagerhuset og transportvirksomheden.

Andre fordele

  • I forbedrer jeres konkurrenceevne
  • I får løst jeres problemer på en systematisk måde
  • I skaber et større medejerskab for jeres medarbejderne
  • I får en mere strømlinet hverdag
  • Det er slut med brandslukning
  • Jeg aflaster jer i problemløsningen
  • I får styr på basisforretningen
  • Jeg gør jeres virksomhed salgbar
  • I får et større overblik over virksomheden


I kan læse mere om mine specialer nedenfor – men I er også allerede nu velkomne til at ringe og høre, hvad jeg kan gøre for jer?

Kontakt mig nu på + 45 20 13 70 90 eller bb@abflow.dk

Brian Bodal

Proceskonsulent

Mail: bb@abflow.dk
Tele: + 45 20 13 70 90

Kontakt mig her

LÆS MERE OM HVAD JEG KAN GØRE FOR DIN VIRKSOMHED HER:

© Abflow.dkProceskonsulent